Just Russel

Hoeveel voeding? Welke voeding? Hoe help ik mijn hond of kat af te vallen? Met Just Russel heb je er een heel experten team bij om je vragen te beantwoorden. Ons experten team ondersteunt je in de zorg voor je huisdier wanneer jij het nodig hebt. En je hond of kat krijgt zijn vitamientjes, vezels en eiwitten binnen – zonder in te boeten op smaak. Net de kracht die je nodig hebt om je viervoeter het gelukkigst en langst mogelijke leven te bieden.

Opti-Life

Versele-Laga is uitgegroeid tot een internationale fabrikant van dierenvoeding- en verzorgingsmerkproducten met zeven fabrieken in Europa, één in China en twee in de Verenigde Staten. Versele-Laga verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan 86 landen.  

Toch blijven we tegelijkertijd een lokaal familiebedrijf, waarvan het hart nog steeds volop in Deinze klopt. En waarbij onze medewerkers onverdeeld dezelfde ambitie delen: alles op alles zetten om dieren in elke levensfase gezond en actief te houden. En dit door zorgvuldig samengestelde voeding- en verzorgingsproducten. Zo maken we de relatie met je dier elke dag beter!

Renske

Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vlees of vis. De vers gestoomde of bereide vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Onze hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect te combineren, ook onze natvoerproducten met onze droogvoerproducten. Hierdoor krijgt jouw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit!

FreshFrozen

Baasjes die langskomen in onze fabriek zijn altijd verwonderd over de eenvoud van het productieproces en de transparantie ervan. Uiteindelijk doen we niet meer dan hetgeen we in onze keuken doen: voedzame grondstoffen samenbrengen tot een complete maaltijd, die we vervolgens  versneld invriezen zonder verdere bewerking, om zo alle goodies van de natuur maximaal te bewaren.

WOEF

WOEF is jouw maandelijkse brok hondenplezier! Het oudste maandblad van België en sinds 1964 hét magazine voor de hondenliefhebber. Boeiende artikels, meeslepende verhalen, verrassende weetjes: je leest het allemaal in WOEF!

Maxi Zoo

Of het nu gaat om een hond, kat, klein dier, vogel of aquariumbewoner – één ding is zeker: Soortgerichte dierenbehoeften maken deel uit van de soortspecifieke verzorging van je dieren. Ontdek meer dan 8000 artikelen met accessoires voor huisdieren in onze webshop en diervoeding. Naast hoogwaardige artikelen van bekende merken en 13 exclusieve Maxi Zoo-merken, krijg je bij ons deskundig advies.

Menu

×